< Tilbake til oversikten

Kalkunstuffing

#1

nellie sa for siden:

noen som har en god Ketolysevennlig oppskrift?


#2

Zincite sa for siden:

Siden du ikke har fått svar så lenker jeg til en med mandler - men har ikke smakt den. Ser uansett godt ut :ja: men den er på engelsk :o


#3

nellie sa for siden:

det hørtes deilig ut, da! Egentlig så er vel stuffing for det meste type medisterfarse?


#4

Zincite sa for siden:

Jeg har ikke så stor erfaring med stuffing, og jeg har aldri fått med medisterfarse - det må jeg bare innrømme. Fikk en gang stuffing som var både bacon, valnøtter, rømme og noe mer i - men har ikke spist kalkun så ofte :) Så dette er utenfor mitt erfaringsområde :)


#5

frifuggel sa for siden:

Stuffingen her i huset blir laget av stekt kjøttdeig og finhakket, stekt bacon. Nammers.. :) Har tidligere laget av ris og stekt kjøttdeig, tror fint det går an å lage med jukseris også. Krydre godt med "fresh" pepper (jeg bruker en blanding med bla sennepsfrø, sukkerfri, god! Fra Santa Maria) og litt salt.


#6

nellie sa for siden:

det blir medisterdeig og baconbiter her, tror jeg!:)


#7

Dietta sa for siden:

Hos oss blir det kjøttdeig (egentlig karbonadedeig kjøpt i Sverige) med løk og krydder :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.