< Tilbake til oversikten

Lavkarbobrød

#1

m.f sa for siden:

I dag bakte jeg mitt første lavkarbo brød :) :D
Ikke så værst smak, greit å ha noe under alt pålegget jeg dytter i munnen. Brukte oppskriften på grovt soyaprotein brød i boken , men byttet ut kruskakli med solsikke kjerner. hadde heller ikke i valnøtter. Må eksperimentere litt. Jeg anbefaler å prøve disse brødene dersom man savner brød. Kjøpte forresten soyaprotein på Svinesund og det kostet kun 135,- svenske for 1 kilo! penger å spare ;)



#3

m.f sa for siden:

Jøss, det så spennde ut det du prøver nå :) tror det kan være lurt å bruke kruskakli, gir litt mer smak enn soyaprotein. Prøver ut vafler nå :) røren står og sveller . Bra resultat på bare 19 dager!! :) keep up the good work!


#4

Råååsa sa for siden:

Er glad om jeg bare får noe under pålegget jeg! hehe
Fikk sjokk hos legen i dag ja! Er sååååååå glad! :)
Blir spennende om 14 dager, da skal jeg tilbake! :)


#5

m.f sa for siden:

hjelper fælt med en brødskive i ny og ne ja! :) Morro å se at man går ned, det er den beste motivasjonen til å fortsette. Ikke lett å holde ut i julen da, mye fristelser hvorenn man kommer på besøk... Jeg har detti ut av ketose, blir bra når julen er over! :)


#6

h-bohwim sa for siden:

Hei, husker du hvor i Svinesund du kjøpte soyaproteinet? Og hvilket merke?
Deilig med noe under pålegget ja. Har reddet flere situasjoner.

:):)


#7

m.f sa for siden:

Hei :)
kjøpte det på veteran, ( v de gamle bodene) i butikken der de selger kosttilskudd og trenings tilskudd.
Merket er Naturell 73% vegetabilsk protein. 135 svenske.- 10 g karbo pr 100 g . jg bruker ca 100 g i et brød. ellers gir det lite smak, finnes og i jordbær, sjoko og vanilje smak


#8

m.f sa for siden:

Kruskakli MÅ til i mitt brød. Ble en rar konsistens og lite smak, Så 100 g kruskakli og ikke solsikke kjerner i - kun litt på toppen av brødet, det inneholder så mye karber. Ellers litt mindre enn 175 g soyaprotein, brukte kun 100 g - brødet ble BRA :)


#9

h-bohwim sa for siden:

Supert. Takk skal du ha :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.