< Tilbake til oversikten

Jevning til supper og sauser

#1

purple sa for siden:

Jeg lager ofte supper. Det går mye i tomatsuppe, spinatsuppe, blomkålsuppe.
Men jeg lager alltid suppe med jevning av smør og mel og woksaus av maisennamel. Hva i all verden kan jeg bruke isteden for hvetemel og maisenna??


#2

Charlott sa for siden:

Eggeplomme og/eller fløte bruker jeg :)


#3

heltny sa for siden:

Og mandelmel funker.

Jeg selv bruker eggeplomme. Men ikke baser seusen helt på eggeplomme. Det har jeg prøvd..

det ble skinke med omelett.. :D


#4

Kanutten sa for siden:

JBK Johannesbrødkjernemel, får kjøpt på helsekost. Det er ala maizenna.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.