purple sa for siden:
Jeg lager ofte supper. Det går mye i tomatsuppe, spinatsuppe, blomkålsuppe.
Men jeg lager alltid suppe med jevning av smør og mel og woksaus av maisennamel. Hva i all verden kan jeg bruke isteden for hvetemel og maisenna??
purple sa for siden:
Jeg lager ofte supper. Det går mye i tomatsuppe, spinatsuppe, blomkålsuppe.
Men jeg lager alltid suppe med jevning av smør og mel og woksaus av maisennamel. Hva i all verden kan jeg bruke isteden for hvetemel og maisenna??
Charlott sa for siden:
Eggeplomme og/eller fløte bruker jeg :)
heltny sa for siden:
Og mandelmel funker.
Jeg selv bruker eggeplomme. Men ikke baser seusen helt på eggeplomme. Det har jeg prøvd..
det ble skinke med omelett.. :D
Kanutten sa for siden:
JBK Johannesbrødkjernemel, får kjøpt på helsekost. Det er ala maizenna.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.