Alkazelters sa for siden:
Jeg har koblet litt forskjellige oppskrifter og kommet frem til den ultimate iskremen.
Iskrem
To eggehviter
6 eggeplommer
(tips, bruk to hele egg, og deretter 4 plommer. Hva du gjør med fire resterende hvitene skal ikke jeg legge meg opp i)
4 spiseskjeer sukrin
1/3 teskje stevia (fra altshop)
1 teskje økologisk vaniljepulver
0,25 liter H-melk
0,30 liter kremfløte
Egg, H-melk, sukrin, stevia og vanilje mixes godt sammen med stavmixer.
Pisk deretter krem av fløten og bland sammen med den andre blandingen.
Blandingen helles i iskremmaskin.
Nå kommer den store hemmeligheten som gjør dette til en fantastisk iskrem
På forhånd har du laget "Black sunday" sjokoladekake etter denne oppskriften.
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20397
I stedet for å steke den i form, heller jeg røren utover et bakepapir på rist, og lar den steke til den er ferdig. Deretter lager jeg chunks og smuler av kaken (bruker cirka en fjerdel av kaken), og heller den opp iskremmaskinen når den har gått i cirka 10 minutter. Det er en fordel at smulene og chunksene er kalde!
God dessert!