< Tilbake til oversikten

Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?

#1

Meatscience sa for siden:

Jeg har sett i enkelte tråder at folk bruker Heistads sukkerfrie sjokoladepudding og vaniljesaus. Men hvis man lager den etter oppskriften blir det jo fort mye karber, pga melken.

Så, hva gjør dere egentlig? Bytter dere ut melken med fløte og vann, eller? På puddingen står det at det skal være 1 dl kaldt vann og 4 dl lettmelk, hvordan blir det hvis man bruker fløte?

Vaniljesausen skal lages med hele 7,5 dl lettmelk som kokes opp, blir det greit å bruke fløte og vann her? (og hvor mye)

Finnes det andre alternativer til vaniljesaus? Jeg har vaniljedråper, men vet ikke hvordan jeg skal bruke dem...


#2

streber sa for siden:

Har bare prøvd det en gang, byttet ut med fløte og vann. 3 dl fløte resten vann, tror det går fint å kutte enda mere på fløten også. Samme med vaniljesausen, mye vann og litt fløte, ble godt.


#3

Dietta sa for siden:

Hvis du bare bruker fløte som veske i begge deler, får du nærmest sjokolademousse og vaniljekrem. Kjempegodt :D Det er min dessert på julaften :)


#4

Meatscience sa for siden:

Tusen takk for svar, begge to! :) Da blir det dessert på meg også.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.