m.f sa for siden:
www.diett.no veldig grei for den som synes det er litt vanskelig å holde orden på hvor mye man faktsk får i seg av karber. Anbefales! :)
m.f sa for siden:
www.diett.no veldig grei for den som synes det er litt vanskelig å holde orden på hvor mye man faktsk får i seg av karber. Anbefales! :)
Linda Kristin sa for siden:
:DHepp, hepp.
Jeg er helt enig. Bruker den hele tiden jeg. Litt kjedelig at alt går i kg eller g, men det tar man fort.
nellie sa for siden:
Hvis ikke de har skjerpa seg på det i det siste, så har de en elendig utregning av karber.
Anbefaler å dobbeltsjekke alt i starten:)
m.f sa for siden:
å sier du det? har de vært tullete på utregninga av karber??
Maryrose sa for siden:
På hvilken måte tuller programmet? Det er et annet utregningssted også, men husker ikke hvor det er i farten
nellie sa for siden:
De hadde lagt inn helt feil karbohydrattall på diverse matvarer.
Men som sagt. det kan godt hende de har skjerpa seg og retta opp i det.
Men likevel så ville jeg dobbeltsjekka et par dager hvertfall, så det blir riktig.
Uansett så er det jo veldig kjekt å lære seg hvor mye karbohydrater ting inneholder, så man ikke er avhengig av programmet for å gjøre rette valg:)
Maryrose sa for siden:
Nå har jeg sjekket det jeg har spist hittil i dag på både diett.no og Mat på Data. Det var ganske store forskjeller! :eek:
Diett.no
Protein: 35.8 Karb.: 2.84 Fett: 46.1
Mat på Data
Protein: 40.2 Karb.: 4.10 Fett: 47.1
Så hva skal man tro...hva er korrekt? Jeg kontrollerte flere ganger for å sjekke at jeg hadde skrevet inn riktig matvare og gram. En forskjell på nesten 100% på krabs er for drøyt når man skal være nøyaktig med de 15 g vi kan spise. Det blir jo totalt verdiløst å skulle føre inn hva man spiser med så stor feilmargin.
Maryrose sa for siden:
Etter ett måltid til:
Diett.no
Protein: 65.9 Karb.: 6.45 Fett: 118
Mat på Data
Protein: 72.4 Karb.: 8.9 Fett: 120.1
Det har jevnet seg noe ut på karb, men dog.... :confused: Er Mat på Data til å stole på? Jeg liker så godt diett.no, der kan man også se den prosentvise fordelingen. Mulig det også går an på Mat på Data, men det greier jeg ikke å finne ut av. Noen som vet?
m.f sa for siden:
å kjære vene- det er jo bare tull da jo. Var ikke klar over mat på data jeg da-. skal sjekke den ut nå :) takk for tipset!
Gerd sa for siden:
Mat på data har en del feil karbo-opplysninger. Bla sæterrømme som er oppgitt med for lite karber pr 100g. Oppgitt med 1,6 karber, men det er 2,9. Dette endra Tine på forvinteren 2007.....
Så uansett program dere velger, sjekk med innpakningen ;)
m.f sa for siden:
det lønner seg nok uansett ja, men jeg synes det er en grei oversikt over hva man har spist i løpet av dagen :)
Maryrose sa for siden:
Da fortsetter jeg med diett.no, de er litt snillere på karber og proteiner der :D
m.f sa for siden:
jeg lastet ned mat på data nå og jeg synes det var litt vanskeligere program enn diett.no.. men men- vane sikkert :)
annabanana sa for siden:
Jeg regna ut frokosten min med kalkulator og vekt i dag..
Tenkte jeg skulle bruke diett.no, for det er mye enklere. La inn frokosten: 1,9 karber på diett.no.. Egen utregning 3,5 karber.. (brukt antall karb per gram som står i ketolyseboka).. Vet det er rett, for å regne kchal, karb osv kan jeg:p
Tror jeg holder meg unna diett.no.. hvis ikke det er ketolyseboka som er feil da.
Lola1980 sa for siden:
Har brukt Diett.no i snart 2 mnd. nå og synes det er en veldig bra slankedagbok. Enkelt og ikke minst veldig raskt å fylle ut dagboka. Før jeg startet gjorde jeg en del sammenligninger mot Mat på data som jeg har brukt tidligere. (siden jeg så litt kritikk på forumet her) Fant ingen forskjeller slik som det er beskrevet her. Jeg anbefaler Diett.no :)
Gerd sa for siden:
Begge har vel samme database, og feila er like ;)
Man må sjekke opp mot selve matvarene :ja:
Sjekk bl.a sæterrømme.... på boksen står 2,9 karber. Som er riktig.Tine endra det tidlig i 2007..... Og i programmene står det vel 1,6.....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.