< Tilbake til oversikten

Hordan tiberede indrefilet som småbiter?

#1

aslaug sa for siden:

Hei!
Tina noe jeg trodde var 2 fine små biffer av indrefilet, men det var de stykkene som ikke ligner noe, men som har litt hinner og fett.
Hvordan kan jeg tilberede dette?
Skjære opp i biter og steke som grytebiter? Hva kan jeg ha som saus og evt tilbehør?
Håper noen kan gi meg råd:D:D


#2

Kitt sa for siden:

Hvorfor ikke lage de som biffsnadder? Med bernaisesaus og ovnsbakte grønnsaker!

Eller steke dem, legg til side! Stek sopp, litt løk, paprika, andre grønnsaker. Helle over fløte, gjerne med litt smøreost! Tilsett det stekte kjøttet.
La koke inn til det er litt tykt!
Trenger ikke noe ved siden av!:sikle:


#3

mystie sa for siden:

Hva med å surre de inn i skivet bacon, legge de i en ildfastform og fylle på noen dl vann i formen. Stek så på 225 grader i 30-45 minutter. Og med tilbehør etter eget ønske så har man en god middag.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.