< Tilbake til oversikten

Imse sine linfrøknekkebrød med kli

#1

Yonah sa for siden:

2 egg
2dl vann
1/2-1ts salt
Rør lett sammen
3 dl knuste linfrø
1dl kli

Rør sammen, bre ut på bakepapir på et stekebrett og rut opp til knekkerbrød med kniv, pizzakniv el.l. Stek i ca 2 timer på 125grader med et redskap i tre i døra, slik at døra står på gløtt og knekkebrødene tørker. Stek til de er sprø og avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.


#2

somaya sa for siden:

Desse så spennende ut, må bare få reparert stekovnen først :cool:


#3

Svima sa for siden:

Hjelp
Mine tørker ikke.
Hva gjør jeg feil???


#4

Yonah sa for siden:

Du har ovnsdøra på gløtt? Da er det bare å la de stå til de er tørre nok.


#5

Svima sa for siden:

Takk.
Da må de bare stå. Bruker du varmluft?


#6

Yonah sa for siden:

Nei, ikke varm luft.


#7

matvraket sa for siden:

:sikle: jeg har alle ingridiensene , og skal lage denne med en gang! :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.