
Mettek sa for siden:
Har bare noen spørsmål angående mat på lav-karbodiett:
-
Kan man spise fiberrik? Det står på pakken at det er 3,1(?) karbohydrat pr skive.
-
Hva kan man bruke i stedet for soyaprotein, soyamel(?) og bakemix fra ketolyse?
:)
Mettek sa for siden:
Har bare noen spørsmål angående mat på lav-karbodiett:
Kan man spise fiberrik? Det står på pakken at det er 3,1(?) karbohydrat pr skive.
Hva kan man bruke i stedet for soyaprotein, soyamel(?) og bakemix fra ketolyse?
:)
heltny sa for siden:
Har aldrig vært borti det før. Men hvorfor bruke opp dagens karber på en tynn skive? Brokkoli eller annen grønnsak har mye mere brukbart og gi kroppen. Den kan også ha Høy GI som er nesten som og spise mere karber en du gjør.
Det er ikke sååå mye mere.. Men kokosmasse blendet til mel funker, og mandelmel.
Anders :)
trillian78 sa for siden:
Det ervanskelig å svare på spørsmålene dine ettersom at kostholdsfilosofien din er "lavkarboish" ;)
Er kostholdet ditt egenkomponert er det bare du som vet hva du kan spise og om fiberrik er noe du tillater deg. Skal du bare kutte litt i karbene er det jo helt ok. Skal du leve ketogent ville jeg valgt å bruke karbene mine på grønnsaker istedenfor.
Det kommer an på hva du skal bruke det til. Selv bruker jeg stort sett aldri soyaprotein eller bakemix, og synes jeg kommer langt med fiberhusk eller mandelmel. Men det er jo ikke noe en til en forhold mellom bakemix eller soyaprotein og fiberhusk/mandelmel. Var det en spesiell oppskrift du tenkte på?
Mettek sa for siden:
Tenkte mest på sånne frokostpannekaker, lapper osv. Ser mange av oppskriftene inneholder disse produktene, og ville bare høre hva det tilsvarer i "vanlige" produkter man kan kjøpe i butikk :)
Men ellers takk for gode svar! Skjønner at det er litt vanskelig å svare siden filosofien min er lavkarboish, hehe, den er egenkomponert nå, men vil nok prøve å følge ketolysekuren til punkt å prikke etter jul!
Har funnet ut at fiberrik ikke har noe innvirking på vekta mi, og vil nok derfor fortsette å kjøpe det. synes det er godt å ha når jeg blir litt småsulten! :)
Lillebille sa for siden:
Jeg tar en fiberrik en gang i mellom, med meierismør og norvegia eller reker i majones. Holder meg fint i ketose allikevel..:)
trillian78 sa for siden:
Tror ikke det finnes så mange vanlige produkter som egner seg til dette formålet desverre. Ikke som jeg vet om i hvertfall. Det finnes forresten en oppskrift på pannekaker her et sted som er laget av knust baconcrisp. De er ganske gode faktisk.
Jabba sa for siden:
Jeg bruker i Fiberhusk i pannekakene jeg lager i mikroen .....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.