Jeg har klart meg rimelig lavkarbo (uten å telle, men har gått ned 12 kg på litt over 2 mnd). På lørdag var vi på julebord, og vi fikk så å si BARE karber i alt, til og med i vinen. Så det var liksom ingen vei utenom enn å spise litt av det, men porsjonene var fancy og små og jeg var sulten da jeg dro hjem. Vi drakk litt mer vin og spist litt feta og oliven da vi kom hjem, men jeg følte meg ok. Men jeg våknet kl 06 og måtte styrte på do og kaste opp. Er det en "normal" reaksjon på karber når man har levd lenge på lite av det?
Jeg opplevde det samme en av de første gangene jeg sprakk på karber sammen med vin. Umulig å vite om det var karbene eller vinen. Jeg pleier aldri å kaste opp dagen etter selv etter heftig vininntak. Kanskje det er en kombinasjon? Man tåler jo også ganske mye mindre alkohol om man er i ketose.
Jeg blir sånn om jeg drikker drinker med sprit i når jeg er på lavkarbo. Irish coffe blandt annet er en sikker "vinner" :o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.