
Impulsiw sa for siden:
Fant denne på nettet:
www.klikk.no/mat/spise/article378091.ece
Testet den ut i dag og svoren knaset i munn :sikle:
Impulsiw sa for siden:
Fant denne på nettet:
www.klikk.no/mat/spise/article378091.ece
Testet den ut i dag og svoren knaset i munn :sikle:
Krizzi sa for siden:
tusen takk for tipset, den må prøves:)
BigO sa for siden:
Signerer på denne. Testet den ut på fredagen. Det er den saftigste ribba jeg har spist og med den beste svoren jeg har fått til. Gir også en fantastisk kraft til saus. Kok ned og ha i fløte og jevn med en eggeplomme.. Nydelig.
Minsten sa for siden:
Jeg laget denne igår til meg og min kommende, og det var den beste ribba jeg noen gang har laget! Jeg er da litt mer tradisjonell og har ikke hvitløk og sjalottløk i da, men stekte den på samme måte som vist, og det gir et utrolig saftig og smakfullt resultat!
Svoren er til og med sprø idag :D
Anbefales på det sterkeste!
Impulsiw sa for siden:
Koselig å høre! :DJeg brukte hvitløk...og det smakte IKKE hvitløk..er som han sier det gir et hint av smak. Gubben visste ikke at det var hvitløk oppi der og når jeg sa det sa han at det ikke smakte hvitløk...sønnen min skrøt heminingsløst...beste ribba han hadde smakt :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.