< Tilbake til oversikten

Medisterkaker

#1

Øystein sa for siden:

Skal steke medisterkaker i dag og lurer på hvordan jeg skal gjøre det.

Kan jeg bare brune de i panna også hive de i stekeovnen? I noen oppskrifter jeg har lest kokes de. Hva blir best?

Det var tilbud på Coop Ekstra, så jeg har kjøpt 8 pakker medisterdeig. Blir et par timer på kjøkkenet det:)


#2

Gerd sa for siden:

Jeg pleier steke de i stekepanna. De blir ikke helt gjennomstekte.
Fryser de bort. Så varmer jeg de i stekeovnen eller koker de i saus når jeg skal bruke de :)


#3

Øystein sa for siden:

Det hørtes jo greit ut :)
Tiner du de først da eller?


#4

Gerd sa for siden:

Ikke hele tiden ;)


#5

Areola sa for siden:

Jeg får gode resultater av å først steke de i panna til de får en god skorpe, og så la de trekke i vann med litt buljong så lenge jeg gidder, ca 8 til 10 minutter. :)


#6

Pearl sa for siden:

Jeg trykker de litt flate, da blir de gjennomstekte i stekepannen.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.