Som topic, fant en mørt kokesjokolade som heter Mocca, den inneholder 30g karboer, hvorav 30g er sukkerarter.
Kan denne spises i mindre mengder??
Tenker da å lage som denne "smashsjokoladen" som det ligger en oppskrift av her inne..
De med 70 % varierer litt, jo sterkere prosent jo mindre karber som regel. Jeg har bare sjekket Freia sine, og den med 70 % inneholder 34 karber per plate (100 gram), og den med 86 % inneholder 19 karber per plate, så jeg ville absolutt valgt den mørkeste. Smaker ikke så veldig forskjellig synes jeg, men 86 %-ern er bittelitt "tørrere". I bakst merker du ikke noe da.
I helsekosten selger de sukkerfrie sjokolader, med 2-3 karber per plate. Feks. Cavalier eller Stella. Stella er best og jeg får minst magesjau av den, hehe. Cavalier inneholder søtstoffet Maltitol, som mange får løs og vond mage av.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.