< Tilbake til oversikten

Fløte og sennepsstuet rosenkål

#1

Nannah sa for siden:

Denne var super til ribba:p

600g frossen rosenkål
2dl fløte
1 liten rødløk
1,5 ss grov skånsk sennep
smør lr ribbefett
salt og pepper

Kok rosenkålen såvidt mør.La den renne godt av og del den i to (om du gidder)
Finhakk løken. Smelt fettet i en panne og la det boble uten å bli brunt.
Hell i fløten og kok opp. Skru ned varmen å la den småkoke i 5 min på svak varme til fløten tykkner litt. Smak til med sennep. salt og pepper.
Bland i kålen og dryss løken over.


#2

JanB sa for siden:

Hmmmm.. hva ser jeg på bordet !!

ØL... er det godkjent :rolleyes:


#3

Nannah sa for siden:

Kommer helt ann på hvor mange karber det inneholder det:)


#4

Liv sa for siden:

Den skal jeg lage til kalkunen nyttårsaften!;)


#5

nellie sa for siden:

It`s goooood:ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.