Emmelin sa for siden:
Hvordan er det å spise Lindbergbrød når en er i Atkins fase 2? Og Lindbergpasta? Jeg savner brød/pasta fryktelig til tider :hylgrine:
(Vet at jeg kan lese på pakkene selv, men håper noen her vet dette fra før ;) )
Emmelin sa for siden:
Hvordan er det å spise Lindbergbrød når en er i Atkins fase 2? Og Lindbergpasta? Jeg savner brød/pasta fryktelig til tider :hylgrine:
(Vet at jeg kan lese på pakkene selv, men håper noen her vet dette fra før ;) )
elian sa for siden:
Du skal IKKE spise det på Atkins fase 2.... egentlig ikke på Atkins i det hele tatt, tror jeg..... :confused:
Men hvis du sprekker og bare MÅ ha brød eller pasta, så må du for Guds skyld holde deg til Lindberg produkter og ikke gå på Rema og kjøpe Toro patsa og kneipbrød! :eek:
mofe sa for siden:
Her er hva du kan spise på fase 2:
Karin sa for siden:
Jeg spiser litt lindbergbrød, men jeg begynte ikke med det før jeg hadde vært på vedvarende i over et halvt år. Nå spiser jeg en skive per dag, og det hadde ingen negative følger for meg verken på vektnedgang eller søtsug eller noe. Spiste to per dag en periode - men nå tar jeg heller et fiberrik eller to istedet for skive nr to.
Jeg har ikke spist noe pasta, og kommer ikke til å gjøre det heller. Tror man skal være veldig forsiktig, og i alle fall må man teller karber og prøve seg fram. Folk reagerer så forskjellig.
Nille sa for siden:
Du kan godt spise Lindberg brød på Atkins fase to, men først helt på slutten. Når du har kommet til steg 9 på stigen - korn. Det finnes også lavakarbo pasta. Alle jeg har smakt ligner ikke på pasta i det hele tatt, så ligg unna - smaker våt papp. Lindberg sin sier de smaker OK, - den har ca. 50 karber pr 100 gram - så det betyr på Atkins fase 3 eller 4 for de fleste.
Jeg er pasta elsker, - VAR pasta elsker... Spiste skikkelig italiensk pasta på en kjent italiensk restaurant i sommer... og var kjempeskuffa etterpå. Det smakte ikke slik jeg husket i det hele tatt. Det var IKKE godt !! Og så ble jeg kjempedårlig etterpå. Tror smakssansen min har endret seg etter ikke å ha spist pasta på 2 år. Det var IKKE verdt det....:o
Karin sa for siden:
Tror du setter fingeren på noe viktig der jeg Nille... Når man går på denne (disse?) dietten(e), så forandrer smaken seg totalt. Det vi trodde var godt, og som vi har lengtet etter, viser seg å smake helt pyton. Omlegging av kostholdet betyr faktisk også omlegging av smaken.
Karin sa for siden:
(Men skal jeg da ALDRI kunne nyte en skolebolle igjen i mitt liv? Eller et pekan-lønnesirup-wienerbrød?)
Nei... Kanskje jeg spiser det (eller en liten del av det, helst da), men jeg kommer neppe til å NYTE det, i alle fall ikke på den måten som jeg trodde!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.