Hei, tenkte jeg skulle prøve meg på god gammaldags 70-talls lørdagspizza som ligger under middagsforumet her, men har ikke JBK og lurte om det går like fint og bruke Soyamel.
Ser også at det er noe der som heter fiberhusk som jeg ikke aner hva er? Går det fint uten eller er det noe annet jeg kan bytte det ut med?
Et siste spm. ser folk bruker soyaprotein her... er det det samme som soyamel eller er det to forskjellige produkter?
Fiberhusk gjer at deiga blir meir DEIG, og ikkje så "suppeaktig". Det bitter blandinga, altså. Du får tak i det på helsekost og somme daglegvareforretningar. Google fiberhusk, så finn du meir info. Anar ikkje om det går greit å lage utan, men eg veit i alle fall at lavkarbobrøddeig som eg har laga etter oppskrift her inne er mykje betre MED fiberhusken.
Tusen takk for svar! klarnet opp lit det der.. Var ikke klar over at soyamel innehold masse karber engang jeg.. :rodme:
Er så mye forskjellige greier å sette seg inn i.. Ble først nå klar over at jeg ikke kan spise alle oppskriftene på denne siden.. hehe.. men greit å få med seg.
Btw, noen som ar tips om en skikkelig god oppskrift som passer for en på ketose?
Bare klikk på bildene så får du opp oppskriftene!:D
Finnes noen ketolyse- pizzaer rundt om også!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.