Ta i en bolle eller skål:
1 del sukkerfri ketchup
2 deler majones
Bland!
Er et must til grillet kylling! :sikle:
Kan også varieres i det uendelige. Mer ketchup gir mer markant smak, litt tabasco gir sting, remoulade i stedet for eller tilegg til majonesen passer til fisk og hamburgere, litt rømme gir syrligere smak osv...
Men hva er det egentlig i den ketchupen? :eek: Hehe.
Jeg har også en veldig enkel og god oppskrift, ganske i stil med din på en god og veldig enkel dressing. Bland majones med litt dijon-sennep, og litt salt og pepper. Nydelig!
I den sukkerfrie er det vel ikke så veldig mye skummelt. Kanskje litt e-stoffer, men det kan man leve med. Sennep tåler jeg ikke så da foretrekker jeg ketchuoen :D
Nå fikk jeg lyst til å prøve å blande majo med tomatpuré (eventuelt hermetiske knuste tomater) og kanskje litt tabasco, kanskje det også er godt? :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.