Fant et lite tips her inne om soyaflokker; hadde aldri hørt om det før men det er jo helt genialt! Så lite karber! :D
Men et spm; hva kan det brukes til? Jeg har foreløpig kun brukt det som proteinkilde på tyrkisk yoghurt... Kan det kokes som "havregrøt"? Kan det brukes istedenfor feks soyamel i oppskrifter?
Ja, har søkt og kommer opp endel på oppskrifter. Kan de bare blandes i en røre, blir det ikke klumper da? Og lurer også på om de kan kokes som havregrøt etc. får vel bare prøve meg fram.
Næh, ingen oppskrifter. Og står uansett på tysk, så hadde ikke hjulpet så mye:p
Men takk for svar i hvertfall! Ja, regner med at flokkene oppfører seg fint som havregryn, jeg tenkte mer på som melerstatning:)
Jeg synes de er kjempekjekke i pannekaker, f.eks. Søk på ''småspist til frokost'', den oppskriften er genial!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.