Jojodama sa for siden:
Er den ok på ketolyse?
Har ikke pakken lenger, bare posen. Og lite lysten på å dra på butikken bare for å sjekke ut karb innholdet... ;)
Jojodama sa for siden:
Er den ok på ketolyse?
Har ikke pakken lenger, bare posen. Og lite lysten på å dra på butikken bare for å sjekke ut karb innholdet... ;)
nellie sa for siden:
Da er det så innmari fint å titte innom produsentens hjemmeside:DBlirFjong sa for siden:
På mills.no står det 7g kh per 100 gram på vanlig mills remulade.
Jojodama sa for siden:
Æhm... :rodme:
DET tenkte jeg ikke på engang...!
Takk for tipset! :D
Jojodama sa for siden:
Var inne og tittet,HJÆÆÆLP, sier jeg bare! Var jo full av sukker, ikke rart vekta oppførte seg "rart" etter remulade inntaket... :eek:
Carisma sa for siden:
Jeg pleier å blande dem med pisket kremfløte eller rømme. Da "tynnes" den ut. Og pisket krem og remoulade er skikkelig jul for meg :D
Kanutten sa for siden:
Remulade er jo nesten bare majones tilsatt syltaagurk..
Og syltaagurk lager du selv. DA blir det færre karber!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.