< Tilbake til oversikten

Bakt kinesisk hvitløk

#1

Cornelia sa for siden:

Dette er ypperlig som tilbehør!

Bakt kinesisk hvitløk

Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Ta frem så mange kinesiske hvitløker som du ønsker (dette er disse små som ikke er oppdelt i båter, men er hele)
Skjær tvers over et lite stykke av bunnen og toppen slik at de kan stå stødig og du får en flat side til å legge no på toppen. Legg en tykk smør skive på toppen av hver hvitløk - skallet beholdes altså på , smørret legges på oversiden der du skar av spissen.

Sett de i en ovnssikker form. Stekes i ca. 30 min på 200 grader. Til de er myke/seige inni og har blitt litt gyldne. Utrolig enkelt og gott. :D


#2

Flittige bie sa for siden:

det går fint å bruke den vanlige i båter og. Jeg bruker å skjære av toppen heler litt olje og baker den, ypperlig i sauser ...gir kjempe god smak, eller mos den og smør på kyllingfilene mmmm


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.