< Tilbake til oversikten

Fylte karbonader

#1

Flittige bie sa for siden:

Oppskriften

Kjempe deilig middag, serverte resten av familien hamburgerbrød mens jeg selv hadde blomkålmos.


#2

Photobscura sa for siden:

Der var det bare oppskrift på blomkålmos, gitt!
Men du, det er fint om du kopierer inn hele oppskriften din, du har jo alt link til bloggen din i signaturen ;)


#3

Flittige bie sa for siden:

1 liten løk finhakket
1/2 kg kjøttdeig
1 egg
salt & pepper

Fyll:
Røkt skinke i skiver
osteskiver

Bland deigen. Form og klapp tynne og flate karbonader. Legg en skive skinke og litt ost oppå den ene halvdelen av karbonaden. Legg en karbonade oppå, og klapp litt rundt kantene, slik at du best mulig tetter karbonaden. Stek på middels varme 3-4 minutt på hver side.
Server med f.eks blomkålmos og salat.

Jeg doblet oppskriften slik at jeg kunne fryse noen karbonader, de karbonadene stekte jeg bare litt før jeg frøs de slik at de ikke blir tørre når de skal varmes.


#4

Jabba sa for siden:

For et lurt tips! Høres kjempegodt ut og skal prøves ut!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.