Jeg fant her i går en stor indrefilét av svin liggende i matkassen på balkongen... Den har gått ut på dato den 9. nov (er vel 16. i dag?). Første instinkt var å la den gå i søpla, men den ser helt fin ut og den lukter absolutt ingenting. Hva tror dere, skal vi tørre å ha dette til middag i dag?
Den har ikke vært vakuumpakket, bare sånn vanlig isoporbunn med gladpack på. Ah. Jeg tror vi prøver, jeg. I verste fall så får vi bare hive det og finne noe annet.
Er det ikke slik de mørner kjøtt, da?? Lar det henge kjølig i lange tider?? :confused:
Ellers var det en vetrinær som sa en gang at "Man kan ete fanden sjøl, bare man steker og koker ham lenge nok". Det gjelder nok for mat som er litt over dato også ;)
Så lenge det ikke er grønt belegg, og likta er god er det OK. Hvis den kommer etter deg når du åpner kjøleskapet er det i grenseland :p
Mvh Grovsnus
Ha en fin biff
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.