Jannicke sa for siden:
Har lagt ut spm 2 steder, og ikke fått svar.
Skal forenkle svaret mitt jeg:
Hvor lenge er en "pizzarull" holdbar i kjøleskapet?
Sånn av oopsierøre, slik som nannas pizzasnurrer?
Jannicke sa for siden:
Har lagt ut spm 2 steder, og ikke fått svar.
Skal forenkle svaret mitt jeg:
Hvor lenge er en "pizzarull" holdbar i kjøleskapet?
Sånn av oopsierøre, slik som nannas pizzasnurrer?
Gerd sa for siden:
Den har jeg aldri laget, men noen dager (2-3) kan jeg tenke meg.
Har du spurt i den aktuelle oppskriftstråden?
mofe sa for siden:
Endret på overskriften din jeg, så kanskje du får flere svar :)
Nannah sa for siden:
Den forsvinner så fort at jeg aldri får testa:p
Men en to-tre dager går vell. Kan jo fryse den og:)
Jannicke sa for siden:
Jepp, du var inne og sa jeg burde stille spm i oppskrift tråden, men ingen som leste der heller ...
2-3 dager.... hmmm da må jeg nok bare lage halve røra, og dermed få 1 rull..... ikke to.
Men herreguuud så gode disse er.
Beste jeg har smakt ever!!
Jannicke sa for siden:
Takker :)
Gerd sa for siden:
Du kan sikkert fryse de også.
Jeg ar laget baconruller av den oopsirøra. Skjærer i skiver og fryser. Tiner fort, og like gode etter frysing :D
Jannicke sa for siden:
Åååkæi.....
Da skal jeg jammen prøve det......
Takker og bukker...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.