< Tilbake til oversikten

Spør en gang til jeg ... (holdbarhet på pizzarull)

#1

Jannicke sa for siden:

Har lagt ut spm 2 steder, og ikke fått svar.

Skal forenkle svaret mitt jeg:

Hvor lenge er en "pizzarull" holdbar i kjøleskapet?
Sånn av oopsierøre, slik som nannas pizzasnurrer?


#2

Gerd sa for siden:

Den har jeg aldri laget, men noen dager (2-3) kan jeg tenke meg.
Har du spurt i den aktuelle oppskriftstråden?


#3

mofe sa for siden:

Endret på overskriften din jeg, så kanskje du får flere svar :)


#4

Nannah sa for siden:

Den forsvinner så fort at jeg aldri får testa:p
Men en to-tre dager går vell. Kan jo fryse den og:)


#5

Jannicke sa for siden:

Jepp, du var inne og sa jeg burde stille spm i oppskrift tråden, men ingen som leste der heller ...

2-3 dager.... hmmm da må jeg nok bare lage halve røra, og dermed få 1 rull..... ikke to.

Men herreguuud så gode disse er.
Beste jeg har smakt ever!!


#6

Jannicke sa for siden:

Takker :)


#7

Gerd sa for siden:

Du kan sikkert fryse de også.
Jeg ar laget baconruller av den oopsirøra. Skjærer i skiver og fryser. Tiner fort, og like gode etter frysing :D


#8

Jannicke sa for siden:

Åååkæi.....
Da skal jeg jammen prøve det......
Takker og bukker...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.