< Tilbake til oversikten

Verdens enkleste (og beste) eggerøre

#1

Gracella sa for siden:

Alt etter hvor sulten du er;
2-3 (++??) egg røres lett sammen og haes i en gryte eller panne hvor du har smeltet litt smør.
Rør sakte så du får en eggerøre/omelett-konsistens.

Når den er nesten ferdig, har du oppi ca 1/2 boks med Tine kremost med krydder.
Rør litt til slik at osten fordeles og begynner å smelte.
Server!!

Jeg pleier å ha noen oppdelte cherrytomater til denne og ellers hva jeg har lyst på av salat.


#2

sirimor sa for siden:

Takk for tipset:)


#3

Supera sa for siden:

Mmm! Lagde en halv porsjon av dette pluss en pakke bacon. Det ble god kveldsmat! :snill:


#4

Iset sa for siden:

Nammis! Jeg pleier å steke bacon i småbiter (steker i masse smør), og så heller jeg over en pisket blanding av et par hele egg og 3-4 eggeplommer (eller flere hele egg for å være litt mer økonomisk) tilsatt litt hakket gressløk. Rører mens det steker så det blir eggerøre, og alt fettet fra smøret og baconet trekker skikkelig inn i eggerøra, det er helt fantastisk!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.