< Tilbake til oversikten

Nannas pizzasnurrer ...

#1

Jannicke sa for siden:

Med den oppskriften jeg har fra henne/deg, så blir det to ruller.
(Av 6 egg)

Å kjeeeempegode altså. Himmelske.

MEn hvor lenge kan man lissom ha den i kjøleskapet?

Dersom jeg lager de i morra, er den holdbar til fredag ?

Eller bør jeg halvere røra og lage en i morra og en ny på torsdag?

Hvordan blir den dersom jeg fryser den og da tar den oppatt?
Blir den "like god"??


#2

Gerd sa for siden:

Tips:

Still spørsmålet i den aktuelle oppskriftstråden :)

Da vil andre få nytte av svarene når de leser den tråden.


#3

Jannicke sa for siden:

Jaja, jeg får vel gjøre det da..............:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.