< Tilbake til oversikten

Saus som passer til nesten alt

#1

bringebærsnipp sa for siden:

:p100 gr mandler
200 gr grilla paprika
godt med chillipowder
litt salt
2 hvitløksfedd
1 dl olivenolje
2dl linfrøolje eller bruk de oljene du liker og bruker, kokos går sikkert og.

bruk blenderen og blend mandlene. tilsett så paprika, h.løk og krydder og bland igjen. la blenderen stå og gå mens du heller i oljene i en tynn stråle. La stå kaldt mens du lager resten av maten.
sausen kan varieres til det uendelige, bare fantasien som setter grenser.

Smaker himmelsk med pestomarinerte kyllinger med salami inni eller bacon el spekeskinke rundt... mmmmm.... bruker edenne sausen til alt mulig!
Sausen er også nydelig oppe på jukseris av blomkål.Samboeren min gikk amokk!!! og han pleier å savne ris og poteter hjemme. Gjelder å finne gode erstatninger for ham. :p


#2

Charlott sa for siden:

Den høres deilig ut, skal helt klart prøves !


#3

Chantelle sa for siden:

Hva menes med grilla paprika? skal jeg "grille" den i ovnen i noen min. og så ferdig? hel?


#4

Elizabethcita sa for siden:

Denne skal jeg sannelig prøve til tirsdagens tapas... :)


#5

Kitt sa for siden:

Grillet paprika
En variant!;-)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.