Noen som har noen formening om dette? Jeg liker ikke å putte kunstige søtstoffer i barna mine på 1 og 3 år, men sukrin er jo et natur produkt, så er det ok da? Jeg synes det er en fordel for de også å unngå blodsukkerstigning, og også bli vant til at mat kan være søtt og godt, uten den intense sukkerrusen.(Jeg begrenser på ingen måte karbo inntaket til dem, men prøver å gi lavglykemiske sunne karbo.)
Jeg tenker altså at sukrin er ok, mens på den andre siden er det jo fortsatt ikke tillatt i drikkevarer hvis jeg husker korrekt, så da tenker jeg at det er jo en grunn til det også... ?
Det samme gjelder for Stevia. De har brukt det i Japan de siste 40 årene, og har ikke registrert noen fare med stevia-bruk. Der er det forbudt med alle kunstige tilstetningsstoffer.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.