Heisann,lurer bare hvordan det går med dere andre som er starta på SB??? Jeg synes det går kjempe fint,kiloene har forsvunnet ganske fort. Faktisk 7 på 10 dager:-)) Men jeg savner veldig både brød og frukt,så jeg gleder meg veldig til å begynne å spise litt mer vanlig mat. Å det verste som er,er at jeg har fått totalt stygga på egg...... hmm lurer på hva jeg skal spise da???
Jeg begynte rett i fase 2 jeg da, etter seks uker paa ketolyse uten aa gaa annet enn opp. Jeg har minsket tre centimeter i midjen paa halvannen uke, saa noe skjer endelig :D
Jeg henger enda mye i fase1-mat - spiser masse salat med kyllingfilet og balsamicodressing, wok, fisk med ovnsbakte gronnsaker. Spis middag til frokost, saa blir det saa bra saa.
Ja man merker jo på klærne at man minker rundt omkring:-)) Men jeg tok ingen startmål av meg selv anna enn vekta,så det er den jeg forholder meg til. Jeg har i dag bakt noen kanon grove brød,ala ingers rugbrød,men med grovere mel,de var kjempe gode. Jeg måtte bare ha litt sånn mat. Men satser på å fortsette enda i mye fase 1 mat. Jeg har kommet så godt igang nå,så det er jo gøy. Lykke til.
Brød klarer jeg meg veldig godt uten, jeg er ikke noe brødmenneske. Jeg spiser lavkarbotortillas (50 kcal og 3 net karbo pr stk) med pålegg og så baker jeg eggemuffins med spinat og feta (mulig at det må bli noe lettere ost fremover).
Men du,de lavkarbotortillaene,hvor får du kjøpt dem? Har du oppskrift på de spinat og feta muffinsene? Jeg har jo fått helt stygga på egg,så derfor går jeg over til litt brød. Blir jo å fortsette med mest salat,men godt med litt forandring. Kjenner jeg savner litt søtt no......
Jeg bor i USA, så her får jeg kjøpt lavkarbotortillas på butikken. Men når du kommer over i fase2 kan du jo spise whole wheat tortillas i noe begrenset grad. Ellers kan tortillas fra Mama Lupa bestilles fra netrition.com.
Spinat og fetamuffins fant jeg her i oppskriftsforumet, men gjorde dem SB-vennlig. De blir litt på slump, sånn cirka 6 egg, en halv pakke frossen spinat og litt fersk, 100 gram feta og bittelitt kaffefløte for å binde sammen (kan sikkert bruke melk også). Neste gang tror jeg jeg skal ha litt johannesbrødkjernemel i for bedre sammenbinding. Sist hadde jeg også kalkunbacon i - nammenam.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.