< Tilbake til oversikten

Laktose, laktosefri melk, og sukker.

#1

SunnhetMedSirrup sa for siden:

dere har vel sett lakroseferi melk på markedet, ikke sant?
den er for de menneskene som ikke har enzymet laktase i tarmen,og derfor ikke kan fordøye det.

«ok, kjempefint! nå indeholder melken bare 0,0,1g laktose pr. 100g!»

men hvorfor er det i butikkhyllene (husker ikke?) 2-4 karbohydrater pr. 100g i de da?

har de tilsatt sukker? jeg har ikke husket og se på ingedrisensne, så jeg aner ikke. noen som vet?


#2

Margrethe sa for siden:

www.tine.no/page?id=26&key=6128&cat=926

Laktosen er omdannet til glukose og galaktose.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.