< Tilbake til oversikten

Fullkornspasta

#1

Donkea sa for siden:

Jeg er så smått i gang med ketolysekuren. Jeg skal lage middag, og tenker da på fullkorsnspasta.
På pakken står 67,2 % karbohydrater, og 3,5 % av de er sukkerarter. Hva er da resten? Kan jeg spise fullkornspasta?


#2

Gerd sa for siden:

Nei, det kan du ikke :)

Resten er karbohydrater i form av stivelse :ja:


#3

Donkea sa for siden:

De prøvde å lure meg ;)


#4

Gerd sa for siden:

Mye man skal passe på ;)


#5

Donkea sa for siden:

Tusen takk for hjelpen :)


#6

luringen sa for siden:

er en god oppskrift med strimlet squash istedenfor pasta her inne..


#7

Carisma sa for siden:

Du må nok kaste overbord alt du tenker på som tradisjonelt tilbehør. Pasta, ris, poteter osv er fulle av stivelse, som kroppen oppfatter som sukker. Bytt det ut med grønnsaker som vokser over jorda, så er du godt i gang! :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.