Etter en stund kan ting bli litt ensformigt for mange.
Heller ikke alle som føler seg kreativ på kjøkkene så jeg ville ha en side hvor folk kan komme tips for å "spice" opp produktene..
Nå har jeg nettopp lagt en kjempegod varm salat til lunch.
I stekepanna har jeg: opphakket spinat, sjampinjong, borkoli salt og cayenne pepper.
Dette blander jeg sammen med soya nøttene :D
Er vist bare jeg som legger ut mattips, men det gjør ingenting :)
Nye tingen jeg har fått kick på er kylling med salsa. (fase 2)
Steker kylilngfilet i teflonpanna. Når kyllingen er så å si ferdig tar jeg to spiser skjeer med santa maria sin sukkerfri salsa slik at kyllingen trekker dette til seg.
Så serveres det sammen med salat.
For dem som liker litt sterk mat er dette helt toppen.
hodekål,
blomkål,
brokkoli,
spinat,
purre,
løk
og andre lovlige grønnsaker i fase en,( fase to kan jo ha litt kjøtt oppi)
ta så mye vann at det blir suppe ,legg oppi en eller to buljongterning
krydre etter smak
blir en god suppe ,lukter også veldig godt,og metter godt
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.