< Tilbake til oversikten

Normannagratinert svinefilet

#1

Kristin72 sa for siden:

til 2 personer:
350 gram Svinefilet (indre)
Rapsolje
2 dl bujong
salt & pepper
200 gr chaminjong
1 gul løk
3 dl creme fraishe
100 gr normannaost

Brune svinefileten - sp på med buljong og la denne surre i 15-20 minutter. Krydre og la den hvile i 10 minutter.

Skiv Champinjongen og finhakk løk. Stekes i panne. tøm over creme fraishe. Riv litt av osten i sausen. Del kjøttet i tykke skiver. Legg det i en ildfastform, hell over sausen, riv osten og strø over. Gratiner i oven i 225 grader i 10 minutter. Serveres med salat og evt. bakt charlottløk.

jeg er ikke sikker på hvilken "gruppe" denne retten inngår i. Men alle produkter som er brukt har mindre enn 5 gram karbo pr 100 gram :)
Utrolig godt - selv de som ikke liker "muggost" syntes denne er smakfull og god. Man har ikke den "typiske" muggost smaken på sausen.


#2

LenaBeatrice sa for siden:

Har akkkurat spist, men nå ble jeg jammen litt sulten igjen......


#3

camryn sa for siden:

Er dette eit heilt stykke svinefilet eller oppdelt i strimler/biter? Såg jammen godt ut. :)


#4

Kristin72 sa for siden:

Dette er en hel indrefilet :)


#5

Gobolla sa for siden:

Denne oppskriften var utrolig god. Jeg hadde ikke løk og sopp, men jeg hadde paprika og vårløk. Osten jeg brukte var Gräddost.
Ordentlig namme nam :)


#6

Life_Tone sa for siden:

Dette hörtes ut som skikkelig god lördagskos :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.