Kjøpte en savoykål i dag, men finner ikke karbinnholdet nevt noe sted. :(
Likavel, jeg har lyst til å lage noe snaddermat av denne herrrlige flotte kålen!
Fant denne oppskriften her på nettstedet og skal absolutt prøves, men kan ikke i kveld. :o Andre forslag??
Kan man feks bruke savoykålen som lefse når man lager Enchiladas??? Noen som har prøvd?? :sikle:
Savoykål er fin å bruke kuttet til råkost da den er mild i smak, sprø og dekorativ. Den kan også kuttes i kløfter og smørdampes eller brukes til kålruletter. Savoykål kan stort sett brukes til det samme som annen hvit kål samt at den er meget dekorativ.
Ja enig i det, men jeg fikk litt hakeslepp da jeg skulle lage fårikål og planla skikkelig ytskeielse og så plutselig hvor mye karb det egentlig var i kål:D:D
For jeg regner med at karbene holder seg i kålen selv om den er kokt i timesvis.:rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.