< Tilbake til oversikten

Omelett med en vri

#1

Krilys sa for siden:

Jeg har spist mye omelett siden jeg begynte med lavkarbomat, enkelte dager er det vanskelig å svelge omeletten og jeg blir lei ..
MEN: jeg har forsøkt å lage den med en liten vri og resultatet ble veldig godt!!

Lag omelett med 2 egg, salt, litt vann/fløte og to spiseskjeer med peanøttsmør!! Visp dette godt sammen, slik at peanøttsmøret blander seg godt inn i eggene.
Stek bacon, skjærer de opp i små biter.
Steker alt i en panne, snur omeletten slik at den blir stekt på begge sider!

NAM! :D



#3

Maja sa for siden:

Her er oppskriften på min favorittomelett:

Bland 4 egg, 100g Creme fraiche, 100 g smårettskinke og ca 10 g hakket purreløk. Smak til med ca 1/2 ts grov pepper og ca 1/2 ts oregano. Kle en brødform med bakepapir og hell blandingen oppi. Strø over 50 g revet Jarlsberg ost (du kan fint bruke mer ost). Sett formen i stekeovnen i ca 30 min på 180 grader.

Jeg deler denne porsjonen i to og setter den ene delen i kjøleskapet til neste dag.

Dette er en grunnoppskrift som kan varieres. Du kan tilsette hakket bacon, sopp, litt paprika, alt etter hva du foretrekker.

Nam, nam..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.