Er ny med dette, men det ser ut til at dette fungerer kjempebra så da må jeg bare prøve. :)
Jeg lurer bare på hva folk her bruker som erstatning til brødskive/knekkebrød i maten på jobb? Jeg har alltid hatt brødskive/knekkebrød, men ettersom dette egentlig er fyfy vil jeg gjerne ha tips til hva jeg kan spise til frokost/lunsj. Jeg spiser ikke frokost før klokken 09.00 på morgenen, da jeg drar hjemmefra klokken 06.15 og har nok problemer med å stå opp enn at jeg i tillegg skal lage meg mat og spise... :p
Hei,
Når man spiser lavkarbo behøver man ikke tenke frokost/lunsj/middag, de kan alle være ”middagsmat”. Mange varmer rester fra middagen til frokost/lunsj.
det er bare og legge en ostebitt i et bakepapir i mikroen, full guffe i 3-4min.
funker i ovn også:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.