Rottis sa for siden:
Det er mye middager med kjøtt her, men lite med fisk. Selv er jeg glad i fisk og lager gjerne både den ene og den andre typen, men har skjønt det slik at for mange er fisk noe man "må" spise fordi det er så sunt.
Jeg kommer med første bidrag i denne tråden!
Hvit fisk i form (versjon 1)
Alle mengdene er på slump om ikke annet er oppgitt.
Var opprinnelig til en person, men det ble såpass mektig at det fint holder til to. Da kan man kanskje pøse på med litt mer fisk.
-
200 g sei (eller annen hvit fisk og antakelig også kylling)
-
Purre
-
Blomkål
-
Asparges
-
Fløte
-
1 egg
-
CF
-
Norvegia
-
Norsk Cheddar
Fisk, purre, blomkål og asparges deles opp og spres i formen. Salt og pepper.
Fløte, egg og CF piskes sammen og helles over.
Osten rives og legges på toppen.
175-180 grader i 30-35 minutter.