< Tilbake til oversikten

Fiskemiddager

#1

Rottis sa for siden:

Det er mye middager med kjøtt her, men lite med fisk. Selv er jeg glad i fisk og lager gjerne både den ene og den andre typen, men har skjønt det slik at for mange er fisk noe man "må" spise fordi det er så sunt.

Jeg kommer med første bidrag i denne tråden!

Hvit fisk i form (versjon 1)

Alle mengdene er på slump om ikke annet er oppgitt.
Var opprinnelig til en person, men det ble såpass mektig at det fint holder til to. Da kan man kanskje pøse på med litt mer fisk.

  • 200 g sei (eller annen hvit fisk og antakelig også kylling)

  • Purre

  • Blomkål

  • Asparges

  • Fløte

  • 1 egg

  • CF

  • Norvegia

  • Norsk Cheddar

Fisk, purre, blomkål og asparges deles opp og spres i formen. Salt og pepper.
Fløte, egg og CF piskes sammen og helles over.
Osten rives og legges på toppen.

175-180 grader i 30-35 minutter.


#2

arkine sa for siden:

ser godt ut


#3

Evalett sa for siden:

Takk - denne skal prøves!


#4

Trulla sa for siden:

Då har jeg akkurat spist en nyyyyydelig fiskemiddag.

Laksefile med sopp og becon

Laksefile (hel side, så kan man spise flere dager:p)
1 løk
1 boks champinjong eller andre sopp
Becon, så mye du vil
1-2 msk seterrømme
pepper og salt

Legg laksen på folie, pepre og salta. Hakk løken, becon og sopp. Stek først løk, tilsett becon og sopp. Til slutt tilsett rømme. Legg denne mixen på laksefile. Brett sammen folie og alt sammen til ovnen. 210`ca 30-40 min.

Jeg spiste den med blomkål og frisk salat. Veldig mettende.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.