Mellon sa for siden:
Tenkte å dele denne oppskriften med dere, var god og superlett. Er så heldig å ha mann som fisker laks, så vi har frysen full, noe som betyr at jeg må være kreativ for å variere laksemkddagene litt
1 laks ca 300 gram (ble ørrt her vel og merke, mannenhadde visst ta vare på en slik også i sommer- men funker likefint det)
1 kartong fløte
1 løk
1,5 ss blandet fikekrydder (har noe som kommer fra fiskeeksperten, en blanding med salt, sennepsfrø, pepper, paprika, hvitløk og sitron)
Hakk og stek løken gylden, hell over fløten og ha i krydder. Har rensket fisken og skåret fileten i terninger. Ha filetene oppi fløten og la småkoke til fisken er ferige, tar 5- 10 min, alt etter hvor tykke bitene er. Tilbehør er blomkålmos, jeg bruker 1/3 boks tine krydderost i blomkålpureen, supergodt