balder2009 sa for siden:
Bakte peanøttsmør-muffins i dag. Hadde ikke sukrin, så jeg tok natreen.
Hva er egentlig konsekvensen ved å bruke det ene framfor det andre.
Muffinsene ble forresten gode.
balder2009 sa for siden:
Bakte peanøttsmør-muffins i dag. Hadde ikke sukrin, så jeg tok natreen.
Hva er egentlig konsekvensen ved å bruke det ene framfor det andre.
Muffinsene ble forresten gode.
SunnhetMedSirrup sa for siden:
natreen er et søtstoff laget av sucrose og et til(husker ikke navn, med hadde GI på 137,er det sakt.)
sukrin er Erythitol og har en GI på 0. altså det bli ikke tatt opp i tarmen.
hvis jeg husker riktig. venst, så skal jeg skjekke.
balder2009 sa for siden:
Tusen takk!:p
SunnhetMedSirrup sa for siden:
ps! sukrin er naturlig, erythriol er tatt ut av blant annet sopp, melon og pærer. :)
men prisen er ikke naturlig..
:lol:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.