Sungrazer sa for siden:
Hei,
Jeg fant denne oppskriftet på dinmat.aftenposten.no, og den ser veldig god ut, men jeg er usikker på karbohydratinnholdet. Er det noen som kan finne ut hvor mange karbohydrater det er i den? Mange av indigriensene er for meg ukjente. Det står at den skal serveres med ris men d'oh! det trenger man ikke ;) Det er nok mer enn nok kbh i den fra før. Hehe!
dinmat.aftenposten.no/content/view/full/31963
Ingredienser:
500 g Laksefilet
3 dl Kokosmelk
2 ss Rød karripasta
4 dl Fiskebuljong
2 ts Fiskesaus
3 Limeblader
1 Sitrongress
200 g Pak choy
1 Aubergine
100 g Asparges-bønner
Salt
Thailandsk basilikum
Framgangsmåte:
Surr karripastaen med litt olje i en romslig kjele.
Tilsett sitrongresset, limeblad og aubergine.
Hell i kokosmelken og fiskebuljongen.
Sett ned varmen, legg på et lokk og la det koke i 10 minutter.
Tilsett resten av grønnsakene og kok i ca. 5 minutter.
Smak til med salt.
Legg i laksebitene og la de trekke i 2 – 3 minutter.
Strø over basilikum eller koriander