< Tilbake til oversikten

Dagens middag: biff med fløtestuet kål

#1

petchy sa for siden:

Yummy:

Biffen er vel ganske selvforklarende, stekes slik en liker den... Så... tok jeg ca 1 dl revet hodekål (brukte ostehøvelen) surra den i smør i stekepanna sammen med en baconstrimmel jeg kutta opp i biter. Tok en dæsj kremfløte over til slutt og smakte til med salt og pepper. Serverte det hele på en seng av salat og med en klatt seterrømme på toppen.



#3

Margrethe sa for siden:

Jeg ble så inspirert, så middagen i dag var resten av et sommerkålaktig kålhode (kanskje 200 gram) stekt sammen med 2 strimler bacon og seks skiver salami i masse smør. Fløte over og masse mozzarella smeltet inn. Nam!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.