< Tilbake til oversikten

Biffsnadder, utrolig godt, kjapt og enkelt :D

#1

andee sa for siden:

Lagde den her i dag, utrolig god! Jeg lagde halv porsjon, mer enn nok til meg, og ifølge mat på data var det 10 g kh, noe hvertfall jeg syns er ok, for denne var goood:D

Biffsnadder

800 gram biffstrimler (gjerne av mørbrad eller biff)
200 gram sjampinjong
1 brokkoli
1 rød paprika
1 gul løk
2 dl fløte
Salt og sort pepper
2 spiseskjeer nøytral olje

Slik går du frem:

Kutt alle ingrediensene på forhånd, for dette går raskt når du begynner å steke. Del brokkolien i buketter. Løken kuttes i skiver sammen med paprika og sjampinjong. Sett en stekepanne på høy varme. Når det ryker av den har du i oljen. Legg i biffstrimlene, som stekes godt brune. Ha i sjampinjong, paprika og løk og stek løken blank. Ha i brokkoli, og fløte. Skru ned varmen på medium og legg på lokk i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Du kan også gjerne ha i litt finhakket estragon for å gi litt «bernaise-smak».


#2

Iset sa for siden:

Årh dette er såå godt! Spesielt med bearnaise til. Tror det er Karin (eller Gerd?) som har en super oppskrift på rask bearnaise.


#3

LabbeLis sa for siden:

Hmmm, denne skal jeg dra hjem til foreldrene mine å lage i dag! Mamma spurte om ikke jeg kunne lage middag - også hun som er så "skeptisk" til lavkarbo :P Nå skal hun få se (atter en gang) hvor enkelt det er! :D OG ikke minst HVOR GODT! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.