< Tilbake til oversikten

Hva kan jeg lage med kyllingfileter, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER

#1

Sophie sa for siden:

Har 4 store frossne kyllingfiléer, som tines i micro nå.

Vi er to voksne og to barn på 3 og 5 år som skal spise. I kjøleskapet har jeg disse ingrediensene + mer:

Masse fløte
3 dl creme fraiche
2 dl lett rømme
Masse frisk chili
Løk
Blomkål
Brokkoli
gulrot
mais
Kål
egg
ost
+++


#2

Sophie sa for siden:

Når kyllingen er stekt i biter og kokt opp med cf + fløte og litt ost, hva gjør jeg videre da?

Har satt på ovnen og skal gratinere i ildfast form med ost på toppen, hvor mange grader og hvor lenge?


#3

Gracella sa for siden:

Nå er du vel ferdig, kan jeg tenke meg...
Hvis kjøttet du skal gratinere er ferdig stekt, så ville jeg hatt det i ovnen på 200 grader til osten boblet eller var gylden.

Hvis kyllingfiletene var råe, så ville jeg i allefall latt det stå i 20 min i ovnen på 200 grader. passer på at fløten "koker" og osten bobler og at det ikke blir brent.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.