Sungrazer sa for siden:
Så denne på vg.no i dag:
www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=574019
Kål er i ferd med å bli kult! Forskning viser at verdens eldste grønnsak er gull verdt for helsen.
Nederst i artikkelen er det også en oppskrift som må prøves! :D
Kinakålrull:
450 g kjøttdeig
1 ts garam masala
1 egg
1 kinakål
Salt og pepper
Ca 1 ss olje til steking
Slik gjør du:
Vask kinakålen og del den i to. Ta av et og et blad. Bland kjøttfarsen med garam masala, salt, pepper og egg. Form til små avlange ruller på 2 x 4 cm og stek dem i litt olje.
Kok opp vann med litt salt og forvell kinakålen i 1-2 minutter. Pakk kjøttrullen inn i kålen. Rullene kan også serveres i f. els. tomatsaus, og de kan også fylles med f. eks. potet, ratatouille eller selleripure.