< Tilbake til oversikten

Hjemmelaget sjokolade

#1

Frk.Sunshine sa for siden:

Er det lovlig med vanlig kakao? :rolleyes:
(altså, bakekakao...)


#2

SunnhetMedSirrup sa for siden:

økologisk har rundt 12 karber pr. 100g, og sykt mye proteiner.

og veier ca ikke noe, så da kan en jo ta en del ;)


#3

Torkil sa for siden:

Hei
Kakao er ikke noe problem , man kan lage fin sjokolademousse ( se oppskrift i "slank med ketolysekuren" men som all annen mat må en regne med karbohydratene. (Men man bruker jo ikke så mange gram!)

Vennlig Hilsen
Torkil :)


#4

Smula sa for siden:

Og prøv 86% sjokolade med Cocosa. Dyrisk godt. :p
Men ikke kjør i deg for mye i begynnelsen, da får du magesjau.


#5

SunnhetMedSirrup sa for siden:

nei, økoligis er sterk! du kjenner smaken godt..


#6

Pearl sa for siden:

Sjekk okosjokolade.no. Der kan du handle ingredienser til å lage egen sjokolade, med eget søtstoff.


#7

Frk.Sunshine sa for siden:

Prøvde kakao og cocosa i går...
Så du skulle heller ha lagt inn dette innlegget i går, for å si det pent! :p :)
Skal huske det til neste gang :rolleyes:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.