< Tilbake til oversikten

Splenda i ketolysekuren

#1

eggis sa for siden:

Har startet kuren og har brukt den i 10 dager.
Idag laget jeg meg pannekaker, med rømme, creme frachie, soyamel,egg, smør og splenda.
Er det noe her som jeg burde ha kuttet ut, er skeptisk til søtningsstoff, men idag måtte jeg bare lage meg noe med litt søtt i, men er Splenda noe jeg kan bruke etter så kort tid etter at jeg starta kuren, brukte 2 ss til 6 pannekaker:confused:


#2

Nille sa for siden:

Ja, du kan god bruke Splenda ! :D


#3

SunnhetMedSirrup sa for siden:

besto ikke splenda av et sukkermolokyl- tilsatt etterelanett`?

sakrin og maltatanol eller noe? :D sakrin(?) har jo høy GI :(

spør fordi jeg er blank :D


#4

Torkil sa for siden:

Hei
Splenda består av maltodextrin og sukralose. Det gir 0,5 gram KH pr teskje ! Det brukes som sukker volummessig ,altså 1 ts splenda er lik en ts sukker.
Vennlig Hilsen
Torkil :)


#5

Jente 1980 sa for siden:

Så det er kansje derfor det har gått så trått med meg på Ketolysekuren Torkil!? Har spist en god del Cavalier sukkerfri sjokolade, gjerne litt per dag... Den inneholder 72% belgisk mørk sjokolade, og søtet med maltitol... Gikk ned 11 kg på 4,5 mnd. Har hatt 10 dagers pause og håper på mer fart denne gang;) Og nå blir det kun sjokolade en gang i uken!


#6

Jente 1980 sa for siden:

Hva er best å bruke da av kunstig søtning? Jeg har canderel her hjemme, MEN bruker det svært sjelden!


#7

fiffi sa for siden:

Jeg liker å bruke sukrin. Den har ingen karber.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.