mokki sa for siden:
Jeg har verdens beste knekkebørdoppskrift. Lurer på om dere har en idè for hvordan gjøre denne mer lavkarbovennlig.
Her er orginaloppskriften:
2 dl grovt sammalt hvete
2 dl store havregryn
2 dl hvetekli eller havrekli
2 dl solsikkefrø
2 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
1 hønsebuljong rørt ut i ca 0,5dl varmt vann
7 dl vann
2 ts salt
rør alt sammen og la det stå i ca 5min. Rør innimellom.
smør to plater med smør/olje og dryss mel over (som du feier av) fordel deigen og smør den utover. Rut opp med en slikkepott. Stek begge brettene samtidig om du har varmluft, eller et om gangen om du ikke har varmluft på 180 grader i 45 min. Åpne døren noen ganger for å slippe ut damp da de ikke må bli fuktig. ER de ikke ferdig da kan du vende alle knekkebrødene og steke de 1 time på 100grader med kontinuerlig lufting (et brett om gangen).
Så. Noen som vil hjelpe meg?