< Tilbake til oversikten

Lettlaget gratinerte grønnsaker

#1

Gabben sa for siden:

Kan hende denne har vært postet tidligere, men jeg legger allikevel den ut:

Broccoli grønnsakblanding
Fløte
salt, pepper
ost

Ha grønnsakblanding i en ildfast form. Slå over fløte. Ha over salt og litt pepper. Stek formen en stund. Ta ut formen av ovnen og ha ost over. Stek til osten er gylden og fin.

Hele famillien likte dette, til og med de grønnsakskresne barna mine. Det var kjempegodt. Nå er det jo gulrot i den grønnsakblandingen, men jeg plukket bort endel fra tallerken min, sånn at jeg bare hadde litt gulrot ilamme.

Dette anbefales. For meg så var det utrolig nært gratinerte poteter i smak. Jeg serverte det som tilbehør til lammekoteletter og det var nydelig. Nu er tilbehøret mitt til lammelåret sikret!!!!!!!!!!!


#2

Maritassn sa for siden:

nammis;-)) jeg lager gratinert blomkål på samme måte,nyyydelig!! i den har jeg også litt bacon,kan spise det som middag og jeg,når barna fks spiser pannekaker;-))


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.