Jeg fant ENDELIG fedonbrødet på butikken, og MÅTTE kjøpe det! Karboinnholdet er jo mye lavere enn vanlig brød, 18,7 per 100 gram. Og hvis jeg da spiser en skive (ca 5 karb) eller en halv (2-3 karb) går vel dette greit eller?
Er det forskjell på å spise 5 karb fedonbrød i forhold til f. eks 5 karb med grønnsaker eller egg eller melk? :rolleyes:
Jeg ville holdt meg unna mel og brød. For det første er det veldig lite mat i en brødskive sammenlignet med grønnsaker med fem karber. Det blir masse masse grønnsaker for fem karber. Dessuten er karbene i brødet raske karbohydrater (ergo: ikke bra for deg) mens karbene i grønnsaker er langsomme. Så ja, det er forskjell :)
Jeg ville nok ventet med Fedon-brød til vedlikeholdsfasen (varig lavkarbokosthold), altså dersom jeg vil velge Fedon som livsstil når jeg en gang er ferdig med vekttapet.
Skal du følge Ketolyse skal du ikek spise brød. men sjekk ut brøderstaningene her inne.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.