< Tilbake til oversikten

Har jeg tabba meg ut? fryst mat...

#1

Seba-stina sa for siden:

Jeg laga blomkål- og broccoligrateng i går, med skinke, sånn at det ble en hel rett.
(Blomkål, broccoli, kremfløte, egg og ost + skinke)

Når det var ferdig i ovnen, så lot jeg det stå på benken til det var blitt kaldt, og da satte jeg det i fryseren.
Holder det seg? Evt hvor lenge?
Så i den andre frysetråden at noen skrev om noe du kunne fryse så lenge du droppa ostegratineringen... :o Har jeg tabba meg ut da, ved at jeg frøs med ostegratineringen?

Også har jeg laga kålrotstappe, med en skvett fløte. Putta den i fryseren nå - hvor lenge holder det seg da?

litt flau


#2

Kanutten sa for siden:

Ville ha spist den innen et halvt år jeg :p


#3

Kitt sa for siden:

Det går helt fint å fryse med ostegratineringen. Osten kan bli litt rar ved opptining, men det smaker like bra!

Fryser blomkålmos med smør og fløte, jeg! Går helt bra!


#4

Seba-stina sa for siden:

Takk :D Da går det nok bra! Driver og lager div. som kan fryses sånn at det blir lettvint når jeg begynner å jobbe igjen etter permisjon :)


#5

Kitt sa for siden:

Veldig greit med noe på lur!:ja:
Kommer alltid dager der man ikke har tid eller ork til å lage mat!:rolleyes:;)


#6

Seba-stina sa for siden:

Jep, og med en liten utålmodig fyr er det ikke lett å stå over grytene etter jobb..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.