nå er det noe muffins assa.
jeg skulle steke ost, men den blir rar. er som det er ei slags hinne utapå så det ikke blir sånn sprø, bare tørr(blober ikke). hva gjør jeg feil....
det ble kjøpt sånn ferdig skjært coop ost i dag og den ble sånn. stekt for lite???
ca 170-180 grader i ca 15 min
Hvilken ost var det? Har opplevd at magerere ost blir sånn, mens den gode fete blir bra.Jeg smelter de i mikroen, kjapt og greit, og de blir gode og sprø.
Mener de steker på 200 grader minst de som får det til. Steker til osten blir litt brun i kantene!
Bruker bare mikroen, jeg, sååååå mye enklere etter at jeg svidde 2 brett i stekeovnen!:o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.